Friday, February 11, 2011

Tag reply


*salam/hi..
semalam dapat tag dari eiyra, tq!
so,malam ni.eh.pagi ni (1.10a.m okeh.FINE.x la lewat mana pon.xD),baru nak reply..

1- Apa benda penting dalam hidup korang?
relationship ngn Allah, family terchenta, kengkawan tersayang, mu'allim/at yg terhebat.

2- Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
sneakers xD

3- Di mana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan anda?
Palace of Golden Horses!boleh?haha..tamau2,
kecuali kalau sebelah sana nak belanja an..an.an..xD
nak wat kat umah lah,baru kesan an...awww,, ;)

4- Adakah korang sedang bercinta?
sedang hangat bercinta dengan family yang terloving n kawan2 terbaek!;)

5- Novel/buku/majalah yang last korang beli?
buku: How to Develop Super Power Memory (Harry Lorayne).best! :)
majalah: Klik ke e-pop ntah, february issue.xD

6- Apakah nama penuh korang?

Najwa Arifah binti Solhi Tagor.
Insya Allah nama penuh ni satu dalam sejuta sebab nama abah yang unique!;)

7- Antara mak dengan ayah, mana korang lebih mesra?
tidaklah dapat dibandingkan kemesraan dengan keduanya..muah2 mereka!<3

8- Namakan nama² orang yang betul² nak jumpa dalam hidup.
Nickhun 2PM, JoKwon 2AM, Ryowook SUJU.
ok.dah.dah.dah.dah.xD

9- Adakah korang basuh baju sendiri?
yezza.sebab tu berdiri x betol.asyik tunduk memberus baju je.xD
disamping itewww(ok.AnwarHadi jgn marah) bibik Shiba(Toshiba) yang buwat.xP

10- Dimanakah tempat yang korang betul² nak pergi?
taktau lagi?satu dunia saya dah canang saya mau pergi KOREA!xD
lepas lulus Haji insya Allah.:)

11- Pilih salah satu; peluk atau cium?
peluk cium mak,abah, adek-bradek, kawan-tetangga(?).

12- Beritahu 3 perkara tentang orang yang tag anda.
saya baru mau kenal sama dia..hai eiyra! ;B
minat korea.
sama macam saya mau pergi korea.jumpa disana!xD

13- 3 benda yang korang sayang dalam hidup korang.
nak break rule boleh?saya sayang suma barang saya,
tp saya sangat 'culas' orangnya.
so,barang2 kesayangan beta,jangan salahkan beta kalau hampa2 saket.
salahkan ini penyakit. TT

14- Lagu korang suka dan selalu dengar.
K-pop! lately: tvxq(why),infinite(BTD),parkJungMin(alone)

15- 6 blogger korang nak tag.
okeh,sori sangat.
yang ni x baper brani..sebab saya baru mula nk kenal blogerzen(blogger+citizen) sekalian.
ampon!TT

2 comments:

roxybelleiyramethyst said...

hehehhe...jmpe sane k???

thanx dear sudi wat... ^^

najwa said...

baek!xD
u r most welcome eiyra..;)