Wednesday, July 20, 2011

Australia: my first winter story

salam/good day,

beberapa minggu lepas, najwa berpeluang mengisi cuti winter dengan kawan-kawan and seniors di newcastle dan sydney.
Alhamdulillah, perjalanan kitorang perjalanan yang penuh dengan pengisian. Insya Allah.
tak yah cakap banyak2 , let the pictures speak! :)
.
.
.
kookaburra ni sangat jinak,orang kuis2 dia pun dia tak lari terbang xD
.
.
.
view depan dorm (Subhanallah)
.
.
.
dapat naik unta tepi laut :) (Alhamdulillah)
.
.
.
tak dapat SNOWboarding, SANDboarding pun best jugak :D
(Alhamdulillah)
.
.
.
view depan dewan tempat kami stay
(Subhanallah)
.
.
untuk winter yang pertama ni, najwa belum ada peluang nak merasa salji. :(
jauh jugak nak travel ke tempat yang ada salji tu.
Insya Allah, tahun depan la pulak ye. :)



*semoga post ini bukan posting yang sia-sia :)
gambar selebihnya akan di share from time to time..insya Allah. :)


2 comments:

alif haris said...

uwaaah .. bestnye blaja kt oversea kan :) hehhe
nice pic ^^

najwa said...

Alhamdulillah :D